pátek 20. března 2015

"K učení potřebuji motivaci"

Zdravím vás:)
Učení..
Věc,kterou spousta lidí nesnáší,otravuje..A co takhle to brát trochu pozitivně?
Kupříkladu já: Vždycky jsem učení nenáviděla(ne že bych ho teď měla ráda),
ale tím že jsem se domluvila s tátou že:Když vytáhnu 4 předměty(mám v plánu Němčinu,Češtinu,Angličtinu a Zeměpis/Matiku),tak se mi koupí iPhone,nebo nějaký lepší telefon. IPhone,to je prostě můj sen..nechci ho,aby mi někdo záviděl,nebo abych se mohla vytahovat "Hele já mám iPhone,záviď"..To vážně ne..Líbí se mi vzhled telefonu,má výborný foťák,takže z toho jsou krásné fotky,další jeho výhoda je,že se tam dá stáhnout jiné aplikace než na Android,
líbí se mi menu telefonu,odemykání..Prostě celkově se mi strašně líbí..Plus ro mě obrovský bonus: Všude na něj mají megaboží obaly:3 prostě dokonalost:D
Takže právě přemýšlím proč se právě teď neučím,ale sedím u notebooku..A už vím! Píšu článek,protože mě to baví a po náročném týdnu plném testu si zasloužím odpočinek,nemyslíte?!:)
A teď si asi říkáte: iPhonů je víc druhů a ona pořád nenapsala jaký chce..:D
No,
Nejvíc se mi líbí iPhone 5S,ta zlatá..Ta je libová♥:D..
Ale záleží na tom,který si seženu nejlevněji..Zapomněla jsem podotknout,že samozřejmě nechci nový..To po rodičích nemůžu chtít..Takže si potřebuju sehnat nějaký zánovní na inzerát.
No,takže teď vám sem šoupnu nějaký obaly,který jsou fakt top,a kdybych ten iPhone vážně dostala(♥♥♥)tak bych si je koupila:)



Tyhle se mi fakt hodně líbí:)
Tak mi držte palečky,ať mi to vyjde:/♥
A kdyby jsem to nezvládla,tak si na to budu muset
našetřit:/:D

Mějte se krásně a užijte si víkend:*
-Ess