čtvrtek 20. srpna 2015

Bubble tea tag!♥

Hi babes,
Pro dnešek tu máme další tag)
Tentokrát je to bubble tea tag na který jsem narazila u youtuberky Luci Greenwich. Tím že bych bubble tea mohla pít opravdu pořád a mám ho strašně ráda, tak jsem se rozhodla tenhle tag udělat. Let's go♥
1.Jaké je tvoje nejoblíbenější bubble tea?
-Mně chutnaly zatím všechny příchutě který jsem měla, ale nejvíc mi chutná asi bílá broskev s jahodou, nebo kiwi s jahodou♥
2.Máš nějaké nejhorší bubble tea?
-Jak už jsem řekla, chutnalo mi zatím všechno. Teď myslím z bubbleology, jinak nesnáším Bubblejoy, přijde mi to hrozně nechutný :D
3.Kde si bubble tea dáváš nejčastěji?
-Já osobně si ho nejčastěji dávám na Chodově))
4.Nejoblíbenější kuličky a želé?
-Nejradši mám z kuliček jahodu a jogurt a z želé hroznové víno a zelené jablko:)
5.Mléčné nebo ovocné?
-Já jsem si nikdy mléčný bubble tea nekoupila, ale několikrát jsem ho ochutnávala od přátel a za mě rozhodně ovocný))
6.Vzpomínáš na nějakou limitku?
-Já si limitky nekupuju, je to zbytečně ještě víc drahý než normální bubble tea, ale mám dojem že měli nějaký AMAZING FRUIT,TROPICAL RAIN,taky vím že měli nějaký marshmallow bubble tea, jinak už si nevzpomínám)
7.Jaká byla tvoje nejvyšší cena za bubble tea?
-Jednou za čas si tam dám vážně hodně kuliček a želé. Nejvyšší cena byla 150 kč)
8.Jak často si bubble tea dáváš?

-Není to pravidelný, spíš jak kdy. Taky podle toho jestli mám peníze a tak :D Někdy je to jednou týdně,někdy dvakrát,někdy jednou za měsíc..Je to vážně různý:)
9.Vybíráš si barvu brčka podle barvy bubble tea?
-Jak kdy)
10.Jaké bubble tea sis dal/a naposled a kolik stálo?
-Byla to jahoda s kiwi a jogurtové,mix,jahoda kuličky a mix a jablkové želé a stálo asi 140 kč)- tuhle otázku jsem tam připsala, páč jich bylo jen 9, ale přišlo mi to divné tak jsem jí dopsala:D
Tak tohle byl celý tag, doufám že se vám líbil a napište mi do komentáře jaké pijete bubble tea a jaké máte nejradši♥
Jo a zítra nejspíš bude nějaký neplánovaný článek, páč mám pořád strašnou chuť psát, takže se nechte překvapit!(nic neslibuju darlings♥)
I really really really really really really like youu♥
                                 Your essdee.

středa 19. srpna 2015

Wishlist za měsíc srpen

Ahoj miláčci,
Dneska mám pro vás slíbený wishlist za měsíc srpen)
Vlastně nevím co bych vám k tomu na úvod řekla,takže jdem na to.

1.Nike-Roshe run-Tyhle boty jsou uplně úžasný♥Já jsem vám sem dala sice obrázek bílých s černýma skvrnkama,který jsou uplně nejvíc boží, ale já jestli si budu tuhle boty kupovat tak černé s bílým znakem Niku. Viděla jsem je na hodně holkách na táboře(taneční tábor) a i jsem si zkoušela kamarádčiny a jsou vážně pohodlné a mají sice docela obyčejný,ale krásný design)        


2.My bottle-Tahle láhev je hodně známá..Už dlouho jsem přemýšlela že si jí koupím, ale nechtělo se mi za ní dávat okolo 200 Kč. Ale teď jsem si jí objednala z ebay asi za 70 Kč, takže se těším až mi přijde:)

3.Backpack-Nevím jak vy, ale mám prostě potřebu mít každý rok nový batoh a tentokrát bych si strašně přála nějaký ňuňu backpack^^ Minulý rok jsem měla adidas NEO a Vans pytel a řeknu vám že to do školy vůbec není ideální..Začaly se mi trošku natrhávat ty šňůrky a když jsem měla třeba tílko nebo i tričko, tak to dost bolelo do ramen. Hrozně pěkné backpacky mají v Claires, ale nechce se mi za to dávat 800 Kč, takže nevím nevím jak to dopadne)

Penny board- Vlastně ani nevím co bych k tomu řekla, asi jen to že potřebuju najít nějaký levný penny board, abych si ho mohla pořídit :D Ale nejspíš mi ho prodá kamarádka za 600))

Girl online-Na tuhle knížku jsem viděla spoustu recenzí a ještě jsem snad nenašla negativní komentář(neberu komentáře typu "p*čovina" atd, myslim komentáře co mají hlavu a patu)..Jinak má úžasného autora a to Zoellu♥♥takže tím víc si to chci přečíst! A dneska jsem jí měla v Albertu v ruce a prohlížela jsem si jí a hrozně bych si jí chtěla přečíst. Zaujal mě ten děj, tím že ijsem taky bloggerka. Hrozně bych chtěla vědět jaký tam bude zádrhel s tím Noahem(četla jsem obsah).. Ale já teď mám jaksi jen něco přes stovku a ta kniha stojí 300 Kč(teda aspoň u nás v Albertu). Takže zkusím poprosit taťku jestli by mi nepřidal ten zbytek co mi chybí a nekoupil mi jí, páč máma s tím nesouhlasí. Ale rozhodně jí musím mít!)

Wreck this journal-Další knížka na mém seznamu. Tohle ale není jentak nějaká obyčejná knížka! Je to vlastně o tom že tahle kniha je plná úkolů. Od pokreslení stránky kolečky,čísly atd.až po poničení vazby či vzít knihu do sprchy! Občas je to šílené, ale pamatujte: VŠEHO S MÍROU!
Dle mého názoru měl autor úžasný nápad, ten kdo vymyslel tuhle neobyčejnou má určitě boží fantazii♥ A teď mě vlastně napadá..Kdo wreck this journal vymyslel? A joo, Keri Smith♥ Jak mi to mohlo vůbec vypadnout z hlavy, sakra?!
                        


             Tak tohle je pro dnešek vše darlings♥
I really,really,really,really,really,really like youu♥
-your essdee.

úterý 18. srpna 2015

♥Nábor do AFFS♥

Zdravím♥
Dneska jsem se rozhodla, že udělám nábor do AFFS.
Podmínky:
-Obíhat alespoň 3krát týdně

-Kontaktovat mě v případě vaší pauzy nebo konce blogu
-Vyjádřit se v komentářích k tématu, ne jen: "Super článek"

Výhody:
-Na e-mail(nebo facebook) ti budu zasílat veškeré novinky
-Reklama na tvůj blog v článku

Přihláška:
-Jméno/přezdívka*
-Blog*
-E-mail*
-Facebook
-Věk*
(body s hvězdičkou jsou povinné!)

Jinak děkuju všem kdo se do AFFS zapíše♥
Taky jsem vám chtěla říct, že se chystám připravit malou giveaway!!!Jééj♥
Ale k tomu vám ještě dám info!)
Tak tohle je pro dnešek vše a nezapomeňte se přihlásit do affs:)
Mějte se krásně a já se vám zítra zase ozvu♥S láskou vaše Ess)




pondělí 17. srpna 2015

Nany J: Můj blog je snad pro každého

Ahoj!
Včera jsem oslovila jednu super blogerku z blogu krasna-sluchatka.blog.cz

Nany J,jestli bych s ní mohla udělat rozhovor na můj blog a přistoupila,což mi udělalo neskutečnou radost!♥♥
Mimochodem se mi ozvalo asi 10 lidí, že má zájem o rozhovor, což jsem fakt moc ráda. Jak už jsem zmiňovala v předchozím článku-bude toho hodně)
Konec keců,jdeme na to!

•Ahoj,Nany!:)Představ svůj blog,o čem celkově je,jak dlouho existuje atd.. Zdravím všechny čtenáře!
Můj blog je snad pro každého. Najdou se tu úvahy, věci ze života, tipy a rady, nebo něco z kosmetiky. Také pravidelně natáčím videa. Zrovna 20.8. oslaví blog 5 let své existence, což je naprosto úžasný. Jsem hrozně ráda, že jsem si ho tehdy založila! :)

To je fakt úžasný!
Emotikona smiKolik návštěvníků přibližně navštíví tvůj blog denně?Jsi s tím číslem spokojená nebo bys radši víc? :) Aktuálně je to kolem 50ti návštěvníků, před mojí krátkou pauzou jich bylo většinou přes 100, takže věřím, že až se trochu rozjedu a hlavně až skončí prázdniny a všichni se vrátí z dovolených, bude to zase při starém. Neříkám, že bych nechtěla více, ale jsem s tím číslem spokojená ..Kdyby se to o 50 nebo 100 zvýšilo, bylo by to parádní :3
Mluvíš tu o pauze..Kolik takových pauz tvůj blog za těch 5 let zažil? Ze začátku jsem psala dost nepravidelně, bylo to nedostatkem nápadů, takže to počítat nebudu a hlavně už si to ani moc nepamatuju.. Za poslední 3 roky byly tuším 2 delší pauzy a 4 krátké (delší znamená 2 týdny, kratší třeba půl týdne, takže to není nic hrozného :) No a co tvůj osobní život?
Emotikona smilřekni nám o sobě něco,tvé koníčky,zájmy..A co nějaká love story? Emotikona grin povídej,přeháněj..
Jsem typický cholerik a (znamení) býk. Tvrdohlavá, netrpělivá, na druhou stranu poměrně citlivá a cílevědomá, vždycky musím vyhrát. Dříve jsem tancovala a plánuji s tím letos znovu začít, jezdím na koni (mít koně je jeden z mých největších snů), miluju různé hrátky pod vodou a skákání na trampolíně je můj život. A v neposlední řadě miluju psaní a natáčení, jinak bych tu teď nebyla Mám pár blízkých kamarádek, kterým věřím a jsem s nimi celkově moc ráda. S kluky je to teď dost komplikované a abych se přiznala, nechci o tom nikde mluvit Ale asi někoho mám..
Chápu :) S těmi hrátkami ve vodě to máme stejně,až na to že já mám problémy s ušima,takže moc nesmím :D Taky jsem se chtěla zeptat jaké články tě nejvíc baví psát,jestli jsou to tagy,nebo něco k zamyšlení.. Nejraději asi píšu úvahy, ráda se světem sdílím svůj názor, i když moc často nepíšu o aktuální problematice, ale zaměřuji se na starší věci. A také mě moc baví recenze, všechno to nafotit, pak zhodnotit knížku či kosmetiku z milionu stránek, to je prostě moje! Naopak třeba takové tagy zase hrozně ráda točím :) Jaký máš názor na takové ty blogerky,které si založí nespočet blogů a na žádném nevydrží ani měsíc? Nechápu je. Tento blog je moje druhá stránka, dříve jsem měla jednu o psech a ta mi vydržela tři roky. I když jsem si teď nezvolila pěkné jméno, nechci se přesouvat, jsem takhle spokojená a rovnou vzkazuji všem, ať své stránky nemění, jestli chtějí dosáhnout aspoň nějaké té čtenosti :) Když už si zmínila o jménu tvého blogu..Jak tě takový název vůbec napadl? Krásná - tehdy jsem sledovala Krásnou.cz a chtěla jsem něco v tom stylu a Sluchátka - protože jsem tehdy dostala nova sluchátka a musím uznat, že byla fakt krásná :D Dnes tu logiku vážně nechápu, ale co, aspoň si lidé blog zapamatují :D •Je to originální! :D :) Dále jsem se chtěla zeptat jaký máš názor na můj blog,články..:) Vždycky, když mi napíšeš, tak si na něj vzpomenu, že na něj budu chodit no a samozřejmě že vždycky zapomenu, protože mám poměrně přesný plán dne a už do toho nestíhám přidávat další věci a tak na to neustále zapomínám. Ale co jsem si četla poslední dobou nejsou vůbec špatné, od svých začátků si se určitě zlepšila.. jediné, co mě trochu štve, je, že třeba za čárkami, závorkami nebo tečkami nejsou mezery. Ale to je taková jediná drobnost. Design je velmi jednoduchý, ale ani mi to nějak nevadí ..Emotikona smile Nejsem zastánce růžové, ale to už je opravdu jen o vkusu Nejsem zastánce růžové, ale to už je opravdu jen o vkusu :)
•Děkuju moc :) A poslední otázka..Které blogy jsou tvoje nejoblíbenější? Mám hrozně ráda lola-j.cz , což je první blogerka, kterou jsem poznala a částečně jsem právě díky ní začala psát a potom je to určitě silluety.blog.cz , je mi strašně blízká povahou i hudbou... ono je docela známo, že lidé, co poslouchají stejnou hudbu, si tak nějak víc rozumí •Děkuju za rozhovor Nany :) Vůbec nemáš zač, jsem hrozně ráda, že jsem ho mohla udělat, taky moc děkuju :) A co vy?Znáte Nany? Užívejte si zbytek prázdnin a budu se na vás těšit u dalšího článku!♥
Emotikona smile Mám pár blízkých kamarádek, kterým věřím a jsem s nimi celkově moc ráda. S kluky je to teď dost komplikované a abych se přiznala, nechci o tom nikde mluvit ..Ale asi někoho mám:)Emotikona smile Ale asi někoho mám...Emotikona grin Za poslední 3 roky byly tuším 2 delší pauzy a 4 krátké (delší znamená 2 týdny, kratší třeba půl týdne, takže to není nic hrozného Emotikona grin

neděle 16. srpna 2015

Plány na srpen!

Hi guys♥

Dneska jsem se rozhodla si naplánovat články na srpen)
Poslední dobou blog trochu zanedbávám,takže to teď chci napravit a začít 
zase pravidelně psát^^
Doufám že když budu zase víc aktivní,že to oceníte a budete víc aktivní

i vy♥ Ten kdo má svůj blog tak moc dobře ví,že když jsou aktivní
návštěvníci tak vám to dá motivaci a píšete články mnohem častěji)
Takže tady je malá ukázka na co se můžete tenhle měsíc♥:

♥17.8.-Rozhovor s Nany J
♥19.8.-Wishlist za měsíc srpen

♥20.8.-Bubble tea tag
♥22.8.-Moje nejoblíbenější covery
♥23.8.-Girl_ask_2(konečně!!!)
♥25.8.-Moje protančená léta
♥26.8.-
Back to school
♥28.8.-Summer look book(ještě uvidím)
♥29.8.-YoutubeTAG(tenhle tag jsem si vymyslela já,nebo aspoň jsem ho nikde neviděla)
♥30.8.-Haul of August
♥31.8.-Get ready with me!

Není to stálý rozvrh článků, třeba se něco pozmění, ale něco takového plánuji :)
Doufám, že je na co se těšit a bude se vám to líbit.
Zítra se tedy můžete těšit na rozhovor s úžasnou blogerkou Nany J♥
Jinak v září se můžete těšit na minimálně dva rozhovory, mám v nabídce přibližně čtyři blogerky, takže toho bude hodně! ^^
Já se běžím dívat na Rebely! Thanx for reading♥Byye