středa 19. srpna 2015

Wishlist za měsíc srpen

Ahoj miláčci,
Dneska mám pro vás slíbený wishlist za měsíc srpen)
Vlastně nevím co bych vám k tomu na úvod řekla,takže jdem na to.

1.Nike-Roshe run-Tyhle boty jsou uplně úžasný♥Já jsem vám sem dala sice obrázek bílých s černýma skvrnkama,který jsou uplně nejvíc boží, ale já jestli si budu tuhle boty kupovat tak černé s bílým znakem Niku. Viděla jsem je na hodně holkách na táboře(taneční tábor) a i jsem si zkoušela kamarádčiny a jsou vážně pohodlné a mají sice docela obyčejný,ale krásný design)        


2.My bottle-Tahle láhev je hodně známá..Už dlouho jsem přemýšlela že si jí koupím, ale nechtělo se mi za ní dávat okolo 200 Kč. Ale teď jsem si jí objednala z ebay asi za 70 Kč, takže se těším až mi přijde:)

3.Backpack-Nevím jak vy, ale mám prostě potřebu mít každý rok nový batoh a tentokrát bych si strašně přála nějaký ňuňu backpack^^ Minulý rok jsem měla adidas NEO a Vans pytel a řeknu vám že to do školy vůbec není ideální..Začaly se mi trošku natrhávat ty šňůrky a když jsem měla třeba tílko nebo i tričko, tak to dost bolelo do ramen. Hrozně pěkné backpacky mají v Claires, ale nechce se mi za to dávat 800 Kč, takže nevím nevím jak to dopadne)

Penny board- Vlastně ani nevím co bych k tomu řekla, asi jen to že potřebuju najít nějaký levný penny board, abych si ho mohla pořídit :D Ale nejspíš mi ho prodá kamarádka za 600))

Girl online-Na tuhle knížku jsem viděla spoustu recenzí a ještě jsem snad nenašla negativní komentář(neberu komentáře typu "p*čovina" atd, myslim komentáře co mají hlavu a patu)..Jinak má úžasného autora a to Zoellu♥♥takže tím víc si to chci přečíst! A dneska jsem jí měla v Albertu v ruce a prohlížela jsem si jí a hrozně bych si jí chtěla přečíst. Zaujal mě ten děj, tím že ijsem taky bloggerka. Hrozně bych chtěla vědět jaký tam bude zádrhel s tím Noahem(četla jsem obsah).. Ale já teď mám jaksi jen něco přes stovku a ta kniha stojí 300 Kč(teda aspoň u nás v Albertu). Takže zkusím poprosit taťku jestli by mi nepřidal ten zbytek co mi chybí a nekoupil mi jí, páč máma s tím nesouhlasí. Ale rozhodně jí musím mít!)

Wreck this journal-Další knížka na mém seznamu. Tohle ale není jentak nějaká obyčejná knížka! Je to vlastně o tom že tahle kniha je plná úkolů. Od pokreslení stránky kolečky,čísly atd.až po poničení vazby či vzít knihu do sprchy! Občas je to šílené, ale pamatujte: VŠEHO S MÍROU!
Dle mého názoru měl autor úžasný nápad, ten kdo vymyslel tuhle neobyčejnou má určitě boží fantazii♥ A teď mě vlastně napadá..Kdo wreck this journal vymyslel? A joo, Keri Smith♥ Jak mi to mohlo vůbec vypadnout z hlavy, sakra?!
                        


             Tak tohle je pro dnešek vše darlings♥
I really,really,really,really,really,really like youu♥
-your essdee.

3 komentáře:

  1. Všetko okrem 4 by som chcela všetko aj ja ♥ tu poslednú knihu som ani nepoznala ale rada by som ju chcela, lebo ma moc zaujala :)♡

    OdpovědětVymazat
  2. Ten batoh je úžasný! Mám ho a je perfektní. Opravdu stojí za těch osm stovek:) Jdi do něj,určitě:)

    OdpovědětVymazat